E pa besueshme se sa shpejtë plaken politikanët…

Secili njeri ka përgjegjësitë e tija të përditshme,e dikush ma shumë e dikush ma pak,dhe dihet ma se stresi i përditshëm e sidomos kur ai është shumë i theksuar të sjellin dëme në shëndet,dhe plakje të parakohëshme.

Po kur je një burrështetas ,e sidomos i një shteti të madh si puna e Gjermanisë,ku përgjegjësitë janë enorme.po kur kësaj i shtohen edhe përgjegjësitë që rrjedhin nga ato ndërkombëtare,me të cilat ballafaqohet edhe Gjermania e me këtë edhe udhëheqësja e saj Angela Merkel,e cila kohëve të fundit po ballafaqohet me krizën e refugjatëve,e cila është kthyer edhe në krizë Gjermane.


Dhe e tërë kjo siq duket ka lënë gjurmë edhe në politikanët gjermanë e sidomos në Kancelaren Gjermane e cila ndryshe dukej akoma pa filluar kjo krizë dhe ndryshe duket një vit ma pastaj.E pa besueshme se si ndryshon njeriu për kaq kohë.Shikone këtë në fotot e Angela merkel dhe ministres së saj të mbrojtjes Ursula von der Leyen!

Edhe këta tanët nuk është se e kalojnë lehtë këtë.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close