Alternativa për Gjermaninë (AfD):Nuk do të heqim dorë nga kultura jonë për shkakun se na vijnë njerëz të kulturave tjera,dhe do ti ndalojmë burkat…

Partia e djathtë Gjermane AfD (Alternativa për Gjermaninë)po angazhohet për ndalimin e minareve,bartjen e burkave në vende publike si dhe synetisë,shkruan Daily Mail.

Kjo parti ka arritur sukses të konsiderueshëm në zgjedhjet regjionale në tri bundeslande uikendin e kaluar.

Beatrix-von-Storch
Një nga anëtarët udhëheqëse në këtë parti Beatrix von Storch,e cila shkruan manifestin e kësaj force politike,ka thënë se shpreson që populariteti befasues i partisë do të përkthehet në vata të reja në zgjedhjet qendrore vitin e ardhëshëm.

“Ne angazhohemi dhe merremi me problemet që i preokupojnë njerëzit;migrimi,siguria e brendshme,dhe islami.Ne jemi të vetmit që dëshirojmë që kjo të ndalojë.A duhet që ne të heqim dorë nga kultura jonë,për shkak se na vijnë njerëz me kulturë tjetër?Mendoj se jo”,ka thënë ajo për Sunday Times.
AfD dëshiron ta ndërpresë “Kaosin me azilantë” në Gjermani në atë mënyrë që do ti mbyllë kufijtë shtetror,ashpërsoj rregullat për azil,ndërsa migrantët të cilët kanë arsye për azil,ti dërgoj në një vend të tretë të sigurtë.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close