“Fol,Mos u Tut” thot AGK

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës, sot në prishtinë në sheshin “Skenderbeu”ka organizuar një protestë kundër kërcënimeve dhe presionit mbi gazetarët nën moton “Fol,Mos u Tut”.

Gjithnjë duke iu referuar pretendimeve të gazetarit Vehbi Kajtazi dhe kërcënimit të tij nga ana e Isa Mustafës në lidhje me lajmin për vëllanë e këtij të fundit si dhe kërkesa e tij për azil në Gjermani.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close