Rusët kërkojnë takim me Amerikanët!

Në fakt shefi i ushtrisë ruse ka propozuar një takim urgjent me përfaqësuesit amerikanë për ti harmonizuar mekanizmat e kontrollit,siq thotë ai të armëpushimit në Siri!

Dhe shton se duke filluar nga 22 marsi ata do të veprojnë njëanshëm nëse nuk marrin kurrfarë përgjegjëje.
“shtyrja e matutjeshme e implementimit të rregullave të arriura për reagim në thyerjen e armëpushimit në Siri,është e papranueshme.Si rezultat i aksioneve provokuese dhe granatimeve,humbin jeten çdo ditë banorë paqëdashës”,thuhet në deklaraten e ministrisë ruse të mbrojtjes.

Sergei Rudskoy
Gjenerali rus Sergei Rudskoy është ankuar se kinse pala amerikane nuk qenka e gatshme për negociata konkrete.
Nga ana tjeter sekretari i shtetit Kerry ka paralajmruar se konsultimet ruso-amerikane për armëpushimin i cili është në fuqi që nga 24 shkurti,do të mbahet në Geneve dhe Aman.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close