Sipas Klan Kosova gjykata Kushtetuese nuk ka gjetur shkelje në proceduren e zgjedhjes së kryetarit të kosovës

Sipas Klan Kosova gjykata Kushtetuese nuk ka gjetur shkelje në proceduren e zgjedhjes së kryetarit të kosovës dhe se së shpejti,gjatë kësaj jave ta bëjë publik këtë aktgjykim në lidhje me zgjedhjen e Hashim Thaçit kryetar i Kosovës më 26 shkurt.

gjykata

Nëse është kështu atëhere Thaçi do të japë betimin në Kuvend me 7 prill ndërsa një ditë më vonë do të jetë ceremonia e inaugurimit të tij, që si mësohet, do të zhvillohet në dy sheshet e kryeqytetit, atë Skenderbeu dhe Ibrahim Rugova.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close