Tre persona u burgosen.Dyshohet se dhe në Turqi planifikonin sulme terroriste

Sot kishte edhe në Turqi lëvizje anti terroriste.Në fakt mediumet turke njoftojnë se policia ka burgosur tre persona për të cilët dyshohet se kanë planifikuar sulme në Stamboll.

stad

Agjensioni Anadolu ka njoftuar se janë ndërmarrë operacione në tri adresa të ndryshme në Stamboll në bazë të informatave të agjencisë turke antiterror,si dhe shërbimit sekret Gjerman dhe me atë rast janë arrestuar tre persona një shtetas turk,një Sirian,dhe një Irakian.Sipas burimeve thuhet se ata përgatisnin dhe planifikonin që së pari sulm të bëjë një vetvrasës me bombë në një stadion përderisa fansat ishin duke lëshuar stadionin që më pastaj të tjerët të hapnin zjarr në njerëzit që po dilnin nga aty.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close