Edhe pjesë të Kosovës në fushatë paraelektorale për zgjedhjet parlamentare serbe!!

Deklarimet e qeveritarëve tanë se Serbia dhe strukturat e sajë më në fund jan shporrur nga Kosova edhe kësaj radhe në prag të zgjedhjeve parlamentare serbe është dëshmuar se janë vetëm përralla dhe jo realitet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Se nuk është e vërtetë ajo që pretendohet nga zyrtarët tanë dëshmohet sa herë që Serbia organizon zgjedhje parlamentare.Mitrovica,pjesa e cila kontrollohet nga ta është gdhirë e mbuluar me pllakata parazgjedhore në alfabetin cirilik në të cilat shkruan” Të bashkuar mundemi gjithçka – Aleksandar Vuçiq – Serbia do të fitojë”.Mesazhi është i qartë përmes të cilit ftohen qytetarët të votojnë Vuçiqin.
Në asnjë vend të botës që i thotë vetes shtet sovran nuk egziston diçka e tillë ku pllakata reklamuese të një partie të një vendi tjetër bëjnë thirrje për votim në zgjedhje të një shteti tjetër.Askund!

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close