Janë identifikuar dy nga sulmuesit vetvrasës të cilët kanë kryer sulmin në aeroportin e Brukselit

Janë identifikuar dy nga sulmuesit vetvrasës të cilët kanë kryer sulmin në aeroportin e Brukselit,ata janë identifikuar si vëllëzër El Bakraui të cilët edhe ma heret ishin të njohur për policinë.

el vëllëzërit

Ata ,Khalid dhe Ibrahim ishin të njohur për opinionin belg që nga 16 marsi i këtij viti,kur ishte thënë se gjenden nën mbikqyrjen e policisë dhe vetëmse ishin të njohur për pjesëmarrje në grupe të organizuara kriminale.
Ibrahimi ishte gjykuar më 2010 për shkak të gjuajtjes me kalashnjikov.Ishte edhe nën hetime për shkak të grabitjes me armë,ku ishte pjesmarrës dhe gjatë ndjekjes nga policia ai kishte hapur zjarr dhe kishte plagosur një polic.Ishte dënuar me 9 vite burg.
Vëllau i tij në vitin 2011 ishte gjetur para gjyqit dhe ishte dënuar me pesë vite burg për shkak të vjedhjes së kerreve,dhe gjatë burgossjes edhe te ai është gjetur kalashnjikov.
Për të tretin organet belge akoma po gjurmojnë.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close