Në tri komuna të Kosovës mungojnë targat RKS

Nëse jeni qytetarë që jetoni në rajonin e Mitrovicës,Ferizajit dhe Prishtinës dhe keni për të regjistruar apo keni për të marrë targa të reja të kerrit tuaj me mbishkrim RKS por edhe KS atëhere as mos shkoni që të aplikoni për to sepse ka pesë ditë që ka mungesë të tyre nëpër qendrat përkatëse.

targa

MPB nuk ka arritur të sigurojë targa të mjaftueshme RKS për disa komuna të Kosovës.
Përderisa qytetarëve u kthehet përgjigje se duhet të presin disa ditë për targa pasi që janë duke u prodhuar, në anën tjetër MPB-ja njofton se nuk është zgjedhur ende kompania që do t’i prodhojë ato.

Në këtë situatë qytetarët kanë vendosur të pajisen dhe me targa KS, por të cilat në ndërkohë janë harxhuar. Ata që nuk kanë pranuar të marrin targa KS, kanë mbetur tash dhe pa to

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close