Njëri nga sulmuesit është kapur në Turqi,vitin e kaluar dhe ishte deportuar për në Holandë

Presidenti turk Recep T. Erdogan thotë se njëri nga sulmuesit është kapur në Turqi në qershorin e vitit të kaluar dhe është deportuar për në holandë me kërkesë të tij.
Pos kësaj,Erdogani thotë se Turqia i ka lajmëruar për deportimin edhe autoriteteve Holandeze dhe atyre të Belgjikës,por Belgjika e kishte injoruar këtë gjë,shkruan Guardian.

dd

Erdogan tha se organet e Belgjikës e kanë lëshuar në liri Ibrahim El Bakraui edhe përkundër tërheqjes së vërejtjes nga ana e organeve kompetente turke,se kishte të bënte me një “Luftëtar të huaj”.
Siq thotë ,ai ishte burgosur në kufirin Siriano-turk,ndërsa Turqia,zyrtarisht i ka njoftuar organet Belge për deportimin e tij më 14 korrik të vitit 2015.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close