Në kuartin schaerebeek të Brukselit aksion i madh i forcave speciale të policisë

S’paku dy explosione jan ndier në kuartin schaerebeek të Brukselit njofton agjensia Belga,dhe shton se në atë pjesë të qytetit në rrjedhë e sipër është aksioni antiterrorist i policisë.

antiterror

Në vendn ku është dëgjuar eksplodimi,janë parë numër i madh i pjestarëve të policisë speciale,autoblinda si dhe kamionë ushtarak.Dhe raportohet se një person është neutralizuar;dhe se kuarti është mbyllur.Tash për tash nuk ka të tjera informacione.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close