Mediumet serbe vajtojnë “numrin e madh” të të dënuarëve serb nga Gjyqi i Hages!!!

Sipas mediave serbe,denimi i Radovan Karadžić dje nga gjyqi i Hagës për krime lufte ishte i 62-ti me radhë që i shqiptohet një Serbi nga ky gjyq ndërkombëtar.

Radovan-Karadzic-

Dhe shih ti qudinë,gjithnjë sipas këtyre mediumeve,pretendohet se drejtësia në Hagë paskësh qenë e njëanshme sepse aty janë denuar më shumë Serb edhe pse kombet e bashkuara këtë gjyq e kanë formuar më 1993 për ti denuar krimet në këto hapësira,po del se fajësia ka rënë mbi serb nga të dy anët e Drinit.

“Këtë gjë e dëshmon edhe fakti se Tribunali i Hagës deri më tani ka dënuar,23 Kroat,pesë Bosniak,dhe vetëm tre Shqiptar dhe dy Maqedonas.”shkruajnë këto mediume!
Në njësitë e paraburgimit atje kanë vdekur edhe dy të paraburgosur;Slobodan Milosheviq si dhe nj gjeneral serb Zdravko Tolimir.

Është e quditshme si ky popull,dhe mediumet e tij nuk duan ta kuptojnë se ata mu ata dhe strukturat e tyre udhëheqëse shtetrore që ata i kanë përkrahur dhe zgjedhur,janë mu ata që kanë nxitur,shkaktuar dhe kanë bërë krimet më të mëdha dhe më monstruoze në këto hapësira.Këta o janë akoma të verbruar nga dëshira fashisioide ekspansioniste,ose jaë të pandreqshëm dhe presin momentin,e cila gjë edhe ka ndodhur gjatë gjithë historisë në këto anë.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close