Serbia e mbushur me organizata,parti… proruse

Gazeta Blic (Serb) sjell hulumtimin e CEAS e cila jep një pasqyrë të asaj se sa organizata proruse ka në Serbi…Dhe ka shumë,nga i tërë spektri shoqëror,jo se Serbia është një shtet më vete por sikur të ishte një provincë ruse,ose më mirë të them vetë Rusia!!

rus -serb

Sipas këtij hulumtimi na del se në Serbi ka 76 organizata të cilat përfaqsojnë ideologjinë proruse,nga të cilat 19 janë organizata të shoqërisë civile,12 lëvizje politike,13 parti dhe shtatë organizata studentore.Dhe gjithashtu shtohet se egziston trendi i shtimit të kurseve të gjuhes ruse si dhe themelimit të shoqërive artistike ruse.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close