Trupat siriane kanë marrë kontrollën mbi pjesën historike të Palmirës

Trupat siriane sot s’bashku me aradhat “Sokolat e shkretëtirës” e kanë marrë përsëri kontrollën mbi pjesën historike të Palmirës.

pal 222

 

Trupat ushtarake qeveritare dhe bjesitë e milicisë vetëm se e kanë marrë kontrollën mbi të gjitha pikat e rrafshnaltës në këtë rajon.Dhe e kanë gjetë në gjendje të shkatërruar,në gërmadha,dhe me ndërtesa të shkatërruara si dhe me përmendore arkitektonike gjithashtu të shkatërruara.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close