Alarm në Bruksel.Është vrarë oficeri për siguri i elektranës nukleare dhe i është vjedhë kartela e identifikimit për hyrje

Dy ditë pas aktit terrorist në Bruksel është vrarë oficeri për siguri i elektranës nukleare në afërsi të qytetit Charleroi,lajmrojnë mediat lokale.

nukee

Ai është vrarë të ejten në mbrëmje derisa po shetiste qenin,dhe më pastaj i është vjedhur kartela e identifikimit për hyrje.Gjë që e cila i ka alarmuar hetuesit sepse ai ishte i punësuar në elektranën nukleare.
Mediumet kanë shtuar se këtë gjë e kanë konfirmuar edhe burime policore.Mediumet më heret kishin njoftuar se edhe sulmuesit vetvrasës që kishin kryer sulme ditë më parë kishin planifikuar sulme në elektranën nukleare belge dhe se burgosja e terroristit Abdelslam u ka ndrruar planet.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close