“Independent” sot doli për herë të fundit si gazetë e shtypur në letër!

“Independent” kjo gazetë e njohur dhe e madhe Britanike sot pas 30 vjetësh e kishte diten e fundit që doli e shtypur edhe në letër.Nesër e tutje ajo do të mund të lexohet vetëm online.

independent

Në artikullin e fundit redaktorial të botimit të shtypur shkruhet edhe kjo”historia do të jetë gjykuesi i kalimit të guximshëm në mediat dixhitale,dhe se ky kalim do të jet shembull edhe për të tjerët gjithandej nëpër botë”.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close