Palmira tërësisht në duar të forcave Lojale të Asadit

Forcat lojale të regjimit të Asadit kanë marrë tërësisht kontrollin mbi qytetin Palmira .Siq lajmron Francepress,duke cituar burime të afërta me komanden e shtabit,ushtria e Asadit ka marrë nën kontroll edhe qytetin antik si dhe pjesët e banuara të qytetit.

palmira

Ushtria dëpërtimin kyq e kishte bërë të shtunën,kur kishte zgjeruar kontrolin mbi territorin i cili gjendet në veri të qytetit.Gjithashtu atëhere ishte marrë Alamyria e cila merret si portë e Palmirës.E cila ishte në duart e xhihadistëve.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close