“Tanke” në ndeshjen miqësore të futbollit në mes Gjermanisë dhe Anglisë!

Militarizmi,konfliktet,luftërat,shpërthimet e kanë mbërthyer dhe po dominojnë përditshmërinë tonë,edhe atë vizuele e besa dikush po e përjeton edhe në lëkuren e tijë,gjithandej nëpër botë.Dhe sikur nuk kanë tjetër gjë për të bërë njerëzit,vetëm se të merren me tema luftrash,konfliktesh dhe të jenë pjesmarrës vet në to!

tank think

Këto që u thanë më lartë e kishin kursyer të paktën,sportin,deri në një masë megjithëse edhe aty kishte gjëra që prodhojnë konflikt,por ishte mbajtur deri diku nën “tepih”.
Një gjë e quditëshme ka ndodhur mbrëmë në ndeshjen miqësore të futbollit në mes Gjermanisë dhe Anglisë.Në fakt në një baner reklame vendosur aty ku zakonisht vendosen reklamat e firmave të ndryshme që reklamojnë gjatë një ndeshje futbolli,shihej shkrimi “World of Tanks“ si dhe foto tankesh!Edhe pse në fakt reklamohej një lojë online prap se prap tanku ishte” protagonisti”.Dhe,a u dashka që në një ndeshje futbolli miqësore të “parakalojnë” Tnket?
Po jetojmë kohë të quditshme!

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close