Saturday, November 28, 2020
Aktuale

Azerbaixhani ka shpallur armëpushim të njëanshëm

Azerbaixhani ka shpallur armëpushim të njëanshëm pas konfliktit me forcat Armene në regjionin e Ngorno Karabakh.Por azrbaixhani ka kërcënuar se do të kthehet nëse forcat e tyre do të sulmoheshin.

AZ-Ar

“Azerbaixhani,duke treguar vullnet të mirë,ka vendosur në armëpushim të njëanshëm” ka njoftuar ministriia e mbrojtjes së këtij vendi.Në këtë njoftim,gjithashtu tërhiqet vërejtëja se “do të çlirohen nga Armenia të gjitha territoret e okupuara nga ta në qoftë se nuk ndërpritet provokimi nga forcat Armene” transmeton AFP.
Në konfliktin e armatosur në mes të këtyre vendeve që ndodhi midis të premtes dhe së shtunës në Nagorni Karabakh janë vrarë 12 ushtarë Azer dhe 18 Armen.

Similar Posts

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close