Bombë dhe rafal automatiku mbi sallën ku ishte dashur të flasë Aleksandar Vučić,në Zubin Potok

RTS njofton se në sallën në Zubin Potok ku është paraparë të jetë i pranishëm Vučić është hedhur bombë,por se gjithashtu njoftohet se nuk ka të lënduar.Aty ishte paraparë që kryeministri serb sot në ora 15 tu drejtohet qytetarëve serb.

zubin potok

Diku rreth ores tre pasmesnates është hedhur bombë dhe gjuajtur nga pushkë automatike.Në sallë në kohën e sulmit ishin dhjetra punëtorë të cilët po montonin binën.Por nuk kishte të lënduar.Kështu të pakten njoftojnë mediat serbe.Policia e Kosoves ka dalë në vendin e ngjarjes dhe po e heton incidentin.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close