Vučić thotë se nuk “frikohet” dhe se do ta vazhdojë vizitën!

Ai ,Vučić ka thënë se rastin do ua lë organeve të hetuesisë edhe pse nuk beson se sulmuesit do të gjenden ndonjëhere.

Ai gjithashtu ka thënë se përkunder incidentit në hallen e sportit në Zubin Potok,ku është hedhur bombë,në ora 15  do ta mbajë mitingun e SNS  dhe se vizita e tij në Kosovë do të vazhdoj sipas planit.Vučić në kosovë

 

“Nuk jam nga ata të cilët ankohen,vajtojnë dhe kukatin dhe se e gjithë vizita do të shkojë mu ashtu siq e kemi planifikuar” ka thënë Vučić për gazetarët pas vizitës në Manastirin Banjska.Ai më parë në Leposaviq kishte deklaruar se sulmi i sotëm nuk do ta trebte atë.

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close