Forcat Irakiane janë futur në qytetin Hit

Forcat irakiane elite antiteror kanë njoftuar se janë duke e pastruar pjesën veriore të qytetit Hit në irak nga luftarët e SH.I si dhe janë duke shkuar në drejtim të qendres së qytetit.
Qyteti Hit ndodhet në udhën kryesore për furnizim e cila lidhë ekstremistët e SH.I në Irak dhe atyre në Siri.

hit

Mijëra civil janë detyruar të ikin përderisa ushtria Irakiene po përparon me ndihmen e sulmeve të rënda të artilerisë dhe atyre ajrore.Forcat antiterroriste Irakiene vlersojnë se më shumë se 20.000 civilë janë bllokuar në Hi.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close