Si mund ta dalloni ftohjen nga alergjia

Ftohja fillon ngadale,është e mundur gjatë tërë vitit,por më së shpeshti në kohë me shi dhe muaj dimëri.
Si zakonisht zgjatë dhjetë ditë dhe shpesh fillon me temperaturë trupore të ngritur.Rrjedhja e hundes në fillim është si ujë ,ndërsa më vonë trashet dhe merr ngjyrë të verdhë ose të gjelbërt.

teshtitja

Alergjia fillon ngadale dhe zakonisht ndodhë në kohë të caktuara të vitit,p.Sh. kur lulëzojnë lloje të caktuara të bimëve.Mund të zgjasin me javë,por edhe muaj të,tërë.Lotimi i syve është më i theksuar se te ftohja.Rrjedhja e hundes është e hollë dhe e kthjellët.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close