Bashkimi Demokratik për Integrim,emëra të rinj për anëtar të kabinetit qeveritar të Maqedonisë

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti, pas dorëheqjes së të gjithë ministrave dhe zëvendësministrave nga partia tij, do t’i propozojë kryeministrit maqedonas në detyrë, Emil Dimitriev emrat e rinj për anëtar të kabinetit qeveritar.

bdi

Në përputhje me vendimin e Kryesisë së Këshillit të Përgjithshëm të Bashkimit Demokratik për Integrim si dhe me kompentencat e tij statusore, Ahmeti vendosi që t’i propozojë kryeministrit këta emra:

 1. Sekretariati per Zbatimin e Marrëveshjes së Ohrit, Festim Halili
 2. Sekretariati për Çështje Evropiane, Arbër Ademi
 3. Ministria e Drejtësisë, Valdet Xhaferi
 4. Ministria e Arsimit dhe Shkencës, Pishtar Lutfiu
 5. Ministria e Ekonomisë, Driton Kuci
 6. Ministria e Mbrojtjes Ambientit dhe Planifikimit Hapësinor, Bashkim Ahmeti
 7. Ministria e Vetëqeverisjes Lokale, Shyhrete Elezi
 8. Ministria e Punëve të Brendshme, Agim Nuhiu
 9. Ministria e Transportit, Faton Pollozhani
 10. Ministria e Financave, Gëzim Beadini
 11. Ministria e Mbrojtjes, Bekim Maksuti.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close