Vetëvendosje:Gjykata kushtetuese nuk është marrë me thelbin e qështjes

Vetevendosje thotë se Gjykata kushtetuese e kosovës nuk është marrë me thelbin e kërkesës për të vërtetuar kushtetutshmërinë e zgjedhjes së Hashim Thaçit për president.

vetëvendosje

“Vendimi i kushtetueses është absurd,kontradiktor dhe i pa bazë.Gjyqi këtij rasti dëshiron ti ikë përgjegjësisë të cilën e ka ,duke mos patur guximin për tu marrë me qështjen.Edhe një here është vërtetuar se Gjykata Kushtetuese është e zaptuar nga pushteti”thuhet në komunikatë

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close