Kur kryetari serb Nikolić,dekoron të akuzuarin për Gjenocid!!

Presidenti serb Tomislav Nikolić ka dekoruar kryetarin e Sudanit Omar Al bashir për arsyen e vetme se ai është në krye të një shteti i cili nuk e ka njohur pavarësinë e Kosovës.
Këshilltari për politikë i kryetarit serb i ka thënë gazetes Danas,se përveq Sudanit kryetari ser ka dekoruar edhe afro tridhjetë shtete të tjera afrikane për të njëjten arsye.

nikolic
“Ka ardhur radha e Afrikës,të njëjtat dekorime u janë ndarë edhe vendeve aziatike të cilat nuk e njohin pavarësinë e Kosovës.Është dekoruar pra ,presidenti i Sudanit përkrah tridhjetë kryetarëve të tjerë të shteteve afrikane.Është dekoruar kryetari i Komisionit të unionit afrikan Mvencha,si dhe ai Jugoafrikan Zuma.Dhe se për këtë na kanë kontaktuar edhe nga BE dhe atyre u kemi dhënë spjegime të nevojshme”.Ka thënë këshilltari i Nikolićit.

Shikojeni se sa larg shkon politika dhe politikanët Serb të cilët për interesa të tyre hegjemoniste nuk zgjedhin mënyra dhe mjete dhe shkojnë aq larg sa dekorojnë edhe kriminel vetëm e vetëm që ti mbrojnë interesat e tyre.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close