Edhe Ivica Dačić sot në kosovë

Këtyre nga qeveria e srbisë sikur ka filluar tu pëlqejë qëndrimi në Kosovë dhe po e vizitojnë gjithnjë e më shpesh.Apo kanë filluar të zbatojnë agjendat e tyre.

dacic

Edhe ëvendëskryeministri i parë i Qeverisë së Serbisë, Ivica Dačić , nëpërmjet pikës kufitare në Merdare, ka hyrë në Kosovë.
Ai do të vizitojë patrikanën e Pejës, kishën e Levishës në Prizren dhe manastirin e Graçanicës, ku pritet të bisedojë me klerikët serbë.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close