Nasa ka gjetur diçka interesante në Pluton dhe që i ngjanë një merimangeje akulli

“Asgjë të ngjashme nuk kemi parë në pjesën e jashtme të sistemit Diellor dhe kjo gjë edhe një here tregon se ngado që shohim,çdohere shohim diçka të re në Pluton”,ka thënë Oliver White anëtar i ekipt gjeologjuk të NASA New Horizons.

plutonnn

“Merimanga” paraqet gjashtë çarje të origjinës së pa njohur të cilat largohen nga njëra tjetra prej një pike të përbashkët.Çarja më e gjatë ka 580 kilometra.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close