Sa të mjera dhe më vetëdije të ulët janë disa gazeta dhe portale tona !

E kam cekur edhe disa herë më parë se, titujt e këtyre portaleve, janë aq të mjerë saqe të neverisin vetëm syrin tua leshosh, e lere më, t’i hapësh faqet e tua lexosh artikujt më përmbajtje të një niveli aq të ulët gjuhësorë dhe përmbajtësorë. Pra, shifet qartë se, këto portale të mjera, po kërkojnë lëmoshë për ekzistencën e tyre…..?!

12993343_1050951664960931_7524662794930004701_n

Ç’do gazetar e sidomos Redaktorët e botimeve, duhet ta njohin mirë etikën e kodit gazetaresk, në mënyrë që t’mos dalin qesharak në titujt e shkrimeve, të cilet dukën sa komik aq tragjik…?! Për t’ua tërhequr vërejtjen, ju thëm se; më jetëgjatë dhe më bindes është një artikull profesional për lexuesit, sesa këta tituj më bollëk e shumë nëveritës, më brëndi boshe.

 

Ps. Ma mirë të jetosh një vit bilbil, sesa 10 vjet sorrë!

 

Zize Liza Pepshi

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close