Mos i hani mollët,pa e vlerësuar këtë…

A e dini nëse mollët që keni blerë në market ose gjetiu në ndonjë nga pemëshitoret janë të sterpikura me ndonjë preparat të dëmshëm artificial i cili do ua zgjaste kohen e qëndrushmërisë.

parase hani moll

Nëse jo atëhere shikojeni këtë video dhe vlersojeni nëse do të ju duhet ti pastroni shumë mirë mollët tuaja para se ti hani.

 

http://www.littlethings.com/video-embed.php?vid=du1OgykH&utm_source=share

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close