Shikojeni 500,000 yje nga Rruga e Qumshtit,që shndrisin në një video të paparë

Video e re e Milky Way, të cilën ne kemi vendosur në një animacion kozmik “Stars” nga Grace Potter, tregon më shumë se 500.000 yje të një grupimi i cili është më masivi në galaktikë, i cili shtrihet në afërsi të bërthamës së Rrugës së Qumështit. Këto yje janë fotografuar nga Hubble Space Telescope, një projekt i përbashkët që përfshin NASA dhe Agjencinë Kozmike Evropiane (ESA).

 

Shih më shumë në: http://www.space.com/32542-milky-way-core-stars-hubble-video.html#sthash.uT9loc2k.dpuf

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close