Advertisements

Cool video nga NASA e një ylli që eksplodon!

Ju sigurisht keni dëgjuar se yjet eksplodojnë?Dhe mesiguri jeni kurreshtarë ta shihni një gjë të tillë se si ndodhë.

Shkencëtarët e NASA kanë kapur imazhe të një supernove,ose të një ylli duke eksploduar,pardje dhe ju do të mahniteni nga videoja që ka realizuar NASA nga pamjet e marra nga teleskopi hapsinor Keplar.SuperNova në video është një gjigant i kuq dhe teknikisht është quajtur KSN 2011d

Video NASA

Loading...
Advertisements
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close