Advertisements

Pse është mirë ,mundësisht të mos konsumohet mielli i bardhë!

Mielli i bardhë shtë pothuajse niseshte pastër dhe përmban vetëm një sasi të vogël të ushqyesve të grurit origjinal. Trajtimet kimike shtesë çojnë në formimin e produkteve të grurit quajtur alloxan, e cila përdoret në industrinë për prodhimin e diabetit që profesionistët mjekësorë përdorin në studime në minj të shëndetshme. Diabeti Alloxan shkakton sasi të mëdha të radikaleve të lira në qelizat beta të pankreasit e të cilat radikale më pastaj i shkatërrojnë ato.

miell i bardhë

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close