Advertisements

Kryeministri Rama përkujton shoqërinë “Vllaznia” të Shkodrës

ATSH/ – Kryeministri Edi Rama ka përkujtuar sot në rubrikën e tij në Facebook “Amarcord” shoqërinë “Vllaznia” të Shkodrës.

“AMARCORD
Një foto e korrikut 1919 e grupit të aktorëve të shoqërisë “Vllaznia” të Shkodrës; është pak të thuhet që secili prej tyre mishëron një nga tipat dhe karakteret shqiptare dhe se në tërësi, grupi të jep përshtypjen e një Shqipërie të kohës në miniature”, shkruan kryeministri Rama.

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close