Advertisements

KQZ akrediton plus 824 vëzhgues

ATSH/.- Komisioni Qendror Zgjedhor ka akredituar edhe grupin e shtatë të vëzhguesve, i cili përfshinë gjithsej 22 organizata dhe 824 vëzhgues.

Nga sekretariati i KQZ-së, Enis Halimi, tha se materiali zgjedhor ka arritur në depot e tyre.

Ai po ashtu bëri të ditur se rreth 17 mijë komisionerë janë trajnuar gjatë kësaj periudhe.

Në këtë mbledhje u diskutua edhe për gjobat e PZAP-së ndaj subjekteve politike që kanë përfshirë fëmijët e tyre në tubime zgjedhore ku u tha se duhet të bëhen disa shpjegime pasiqë kjo është e pa kuptimtë.

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close