Advertisements

Është miratuar Projektligji për Buxhetin e vitit 2018-të

Loading...

Kuvendi i Kosovës ka miratuar Projektligjin për Buxhetin për vitin 2018, në shqyrtimin e parë,njoftojnë mediat.
Për tu miratuar ky projektligj për buxhetin kanë votuar 62 deputetë,ndersa dy nga ta ishin kunder.Për miratimin e buxhetit kanë votuar të gjithë deputetët e koalicionit qeverisës.

Kunder ishin deputetët e Vetëvendosjes dhe ata të LDK-se,por nga të cilët vetëm dy ishin të pranishëm,Hikmete Bajrami dhe Sami Kurteshi përderisa të tjerët s’ishin fare të pranishëm.
Gjithsejtë 91 deputetë ishin të pranishëm në mbledhje.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close