Advertisements

Gjykata e Apelit lë në paraburgim deputetët e Vetëvendosjes ,Albin Kurti dhe Donika K.Bujupi

Loading...

Dy deputetët e Kuvendit të Kosovës nga radhët e Vetëvendosjes të akuzar për “Pengim i personit zyrtar në kryerjen e detyrës zyrtare” nga neni 409 i te kodit penal të Kosovës do të mbeten në paraburgim.

Kështu ka vendosur Gjykata e Apelit e Kosovës e cila ka refuzuar si të pabazë ankesën e avokatit të mbrojtjes e klientit të tijë Albin Kurti,kunder aktvendimit mbi caktimin e masës së paraburgimit prej një muaji,dalë nga Gjykata Themelore e Prishtinës me datë 27.11.2017-të.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close