Advertisements

Hoti:LDK kërkon shkarkimin e menjëhershëm të z/kryeministrit dhe ministrit të diasporës, z Dardan Gashi

“Ne vlerësojmë se ajo sjellje bie ndesh me kodin penal të Republikës së Kosovës. Ne do të kërkojmë që Kuvendi i Kosovës të votojë për shkarkimin e menjëhershëm të zëvendëskryeministrit dhe ministrit të diasporës, z Dardan Gashi” ka thënë Avdullah Hoti dhe për këtë LDK kërkon kërkon shkarkimin e menjëhershëm të zëvendëskryeministrit njëherësh ministrit të Diasporës Dardan Gashi.

Shefi i Grupit Parlamentar të LDK-së Avdullah Hoti në një konferencë për media ka njoftuar se GP i LDK-së ka dorëzuar në Kuvend kërkesën për interpelancë të kryeministrit Ramush Haradinaj, lidhur me siç tha ai të gjuajtjes me armë dhe sjelljen e pahijshme të zyrtarëve të lartë të Qeverisë në këtë rast të ministrit Dardan Gashi,transsmeton RTK.

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this: