Advertisements

I papërmbushur deri në amëshim! #Poezi

Loading...

Xhelil ARIFI


Në perpjekje për të gjetur një medalion

Më kushtoi një milion
Nuk më dhemb për dëshiren e humbur
Por rrena, kinse isha i lumtur
E di çdo gjë ka një çmim
….Pra edhe ky deliri im
Me ndjenjen e paplakur
Që perplaset në motet e thinjura të gjakimit tim
Dhe ikë e tretet një ditë
I papermbushur në amëshim
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close