Advertisements

Kaq kohë mund ta ruani mishin në ngrirje të thellë

Loading...

Gjërat ushqimore për t’i ruajtur sa ma gjatë është mirë që ti ruani në frigorifer me ngrirje të thellë.Por edhe aty kjo ruajtje ka rregullat e veta,poashtu edhe mishi i cili ruhet ma së shumti.

Kur bëhet fjalë për mishin, nëntë muaj janë koha ma e gjata kur kemi të bëjmë me mishin e qengjit. Edhe një pulë ose gjeldeti mund të mbahet ngrirë për një vit, por të prera në copa në një frigorifer mund të qëndrojnë deri në nëntë muaj.

Mishi i grirë duhet të qëndrojë vetëm për katër muaj, dhe e njëjta vlen edhe për mishin e paluar. Hamburgerat mish mund të qëndrojnë katër muaj. Pulat e pjekura dhe pulat e tjera mund të jenë të sigurta për ti ngrënë dhe pas katër muajsh.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close