Advertisements

Korea e Veriut:-Qështje ditësh kur do të fillojë lufta!

Loading...

Tensionet në mes të Koresë Veriore dhe Shteteve të Bashkuara kanë vazhduar,sidomos pas testimeve të fundit të vendit komunist me raketa të cilat besohet se do të arrinin çdo cak në vet territorin amerikan.Pas kësaj Shtet e Bashkuara s’bashku me aleatë janë duke zhvilluar manovra të mëdha ushtarake.

Kësaj i ka reaguar si gjithmonë Korea Veriore e cila ka thënë ushtrime të mëdha përbashkëta të Amerikës dhe Koresë Jugore dhe kërcënimi amerikan i një sulmi preventiv e bëjnë luften në siujdhesen koreane “fakt”!
“Ka ngelur vetëmpyetja se kurë do të fillojeNuk duam luftë por nga ajo nuk do të fshihemidhe nëse SHBA e llogaritë keq durimin tonë dhe e ndezë fitilin e luftes nuklearedo ti bëjmë ata ta paguajnë me forcen tonë nukleare,të cilën e kemi forcuar dukshëm”,ka thënë zyrtari i ministrisë së punëve të jashtme i Koresë Veriore.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close