Advertisements

Qytetarët e këtyre gjashtë vendeve nuk do të mund të udhëtojnë për në SHBA,Gjykata Supreme e Shteteve të Bashkuara ka miratuar ndalesën

Loading...

Gjykata Supreme e Shteteve të Bashkuara ka miratuar zbatimin e ndalimit të udhëtimit për në SHBA të qytetarëve të gjashtë vendeve kryesisht me popullsi muslimane.

Kjo ndalesë ka të bëjë me këto vende :Iranin,Somalinë,Libinë,Çadin,Sirinë dhe Jemenin.
Gjyqi me dy vota “kunder”,dhe shtatë “për” ka miratuar këtë vendim,dhe siç njofton Reuters,ky është verzioni i tretë i politikës të cilën e udhëheqë presidenti amerikan Trump,i cili këtë vendim kishte dashur ta zbatoje menjëhere ,një javë pasi kishte marrë detyren,dhe ishte edhe një premtim paraelektoral i tij.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close