Advertisements

Dashuria e parë përcakton kriteret

Loading...

Çfarë nuk është thënë për të.Nuk harrohet,më plot pasion,por një gjë është e sigurt se ajo është intensive, hipnotizuese, të rrëzon përtokë- kjo është dashuria e parë. Kjo marrëdhënie është e veçantë sepse na mëson për dashurinë më shumë se të gjitha të tjerët. Me partnerin tuaj rriteni dhe zhvilloheni së bashku, zbuloni dhe vendosni kritere. Gjeni se sa shumë gjëra të bukura sjell dashuria , mësoni rreth kompromisit dhe qëndroni prapa besimeve tuaja.

“Dashuria e parë nuk harrohet”, është një thënie e vjetër, që do të thotë se dashuria e parë nuk është domosdoshmërisht e fundit. Pavarësisht nga ajo që ju pret më vonë në jetë, partneri i parë përcakton kriteret.(PI)

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close