Advertisements

Këshilltari i Kryministrit ,Avni Arifi është emërua për udhëheqës të ekipit negociues të Kosovës me Serbinë

Loading...

Edita Tahiri ka mbaruar dhe nuk bëhet e gjallë e tani kemi një shef të ri të ekipit negociues,që dialogon me Beogradin,e ai është Avdi Arifi.

Avni Arifi është edhe këshilltar i kryeministrit Ramush Haradinaj,i cili ka thënë se arsyeja është se qeveria ka kërkuar të emërohet një shef për bisedimet me Serbinë,përderisa dialogun politik e udhëheqë kryetari i Kosovës Hashim Thaçi.
Haradinaj ka thënë se -“Dialogu politik drejtohet nga Thaçi dhe ka një nivel dialogu të udhëhequr nga Edita Tahiri, dhe tani jemi në fazën delikate dhe përfundimtare të dialogut.” Qeveria kërkoi që të emërohet një shef i bisedimeve, i cili do të jetë në gjendje të monitorojë dhe transmetojë rrjedhën e (dialogut politik) “

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close