Advertisements

Presidenti rus Putin thotë se Rusia dhe SHBA po negociojnë një marrëveshje bërthamore

Loading...

Sipas presidentit rusPutin ,Moska dhe Washingtoni po ngociojnë për një marrvrdhjr kyqe në lidhje me armët nukleare.
Putin kishte thënë në takim me udhëheqësit e mediave ruse të shtypura se është plani amerikan që të pajisë disa prej avionëve dhe nëndetëseve bërthamore për të bartë armë konvencionale, gjë që shkaktoi shqetësim në Rusi.

Planet e SHBA nuk janë në konflikt me marrëveshjen pëe reduktimin e dy të tretave të armëve bërthamore (START-II). tha presidenti rus, duke shtuar se Moska do të monitorojë situatën në mënyrë që të sigurojë që nuk ka shanse për kthimin e kapacitetit bërthamor në të ardhmen.
“Dialogu po vazhdon dhe shpresoj se do të jetë pozitiv”, tha Putin.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close