Është sulmuar konsullata e përgjithshme e Kosovës në Strasburg/Francë

Sipas konsullit të përgjithshëm Cana në Francë gjatë vikendit është sulmuar Konsullata Pergjithshme ne Strasbourg dhe eshte vjedhur Flamuri i Republikes dhe eshte shkaterruar Stema e Shtetit.

Edon Cana ka shkruar në Facebook:
“Gjate vikendit eshte sulmuar Konsullata Pergjithshme ne Strasbourg dhe eshte vjedhur Flamuri i Republikes dhe eshte shkaterruar Stema e Shtetit. Simbolet e Shtetit te Kosoves i pengojn armiqeve tane! Duke i falenderuar autoritetet Franceze per mbeshtetjen e tyre jemi te bindur se mbas forenzikes se bere sulmuesit shpejt do te gjinden”

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close