Erërat e forta lëshuan përtoke flamurin kombëtar para Komunës në Gjilan,prandaj nuk duhet të kuptohet ‘mollë sherri’ si në Prishtinë!

Loading...

Flamuri i cili qëndron para Komunës në Gjilan,sot kishte rënë rastësisht nga erërat e forta dhe menjëherë është marrë masa për ri ngritjen.Gjëra që ndodhin dhe nuk duhet të marrin menjëhere konotacionin e pamerituar.Megjithëse duhet të kihet kujdes me këto gjëra dhe flamuri kombëtar duhet të vihet aty ku e ka vendin ,çka edhe ka ndodhur,flamuri kombëtar është në vendin e duhur.

I.Bajrami/Proinformacion.com

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close