Gjilani në ditën e dhjetëvjetorit të pavarësisë #Në foto

Loading...

Festë.Vërtetë atmosferë feste ishte sot në Gjilan.Kishin dalë prindër e fëmijë në qytet-qendër për të festuar.Para teatrit fëmijë që vallzonin e këndonin në binën e cila ishte vendosur për këtë përvjetor.

Sikur njerëzit po e kuptojnë rendësinë e festave me karakter kombëtar,dhe mu sikur kur u festua 28 nëntori dita e flamurit po ashtu edhe festa në dhjetë vjetorin e pavarësisë së Kodsovës ,kishin dalë dhe po mundoheshin ta tregonin solemnitetin dhe gëzimin.

Megjithëse procedurat e ditës së shtunë ditës së pazarit në Gjilan infiltronin në dëshirën për të festuar,prap se prap udhët dhe kafenetë moti i mirë dhe veshjet enkas ,sidomos të fëmijëve me veshje nga tradita kombëtare , e edhe Lutfi Haziri tek fotografohej para nderteses së komunës të ndihmonin ta kuptosh se kishim të bëjmë me një ditë dhe atmosferë ku festohej!/Xh.Arifi/Proinformacion.com

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close