Advertisements

Michael Jackson,pas vdekjes akuzohet për plagjiaturë

Loading...

Michael Jackson,ishte një person kontravers edhepse një yll i madh botror deri në vdekjen e tij,ai edhe sot vazhdon të prodhoje lajme.
Producenti i famshëm i tj Quincy Jones -i cili qëndron prapa hioteve të këngëtarit të ndjerë,ka akuzuar pop ikonen se ka bërë plagjiature duke vjedhur disa nga këngët e tija ,e në mesin e tyre edhe ‘Billie Jean’ hitin e paharruar.

“Unë nuk dua ta them publikisht, por Michael ka vjedhur shumë gjëra. Ai ka vjedhur shumë këngë”, tha producenti 84-vjeçar i cili mori pjesë në albumet e Jackson, “Thriller” dhe “Bad”.
“Përveç kësaj, ai ishte aq makiavelist sa ka mundur,” tha Jones në një intervistë me portalin Vulture.
Ai gjithashtu paralajmëroi për ngjashmëritë midis këngëve “Billie Jean” dhe këngës “State of Independence”, këngës së Mbretëreshës së discos Dona Samer, e cila u publikua disa muaj përpara hitit të Jacksonit,e që në fakt nuk lënë shumë hapësirë ngjashmërie!Mund ti dëgjoni edhe të krijoni vet përshtypjen tuaj.
Të dy projektet janë prodhuar nga Jones.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close