Advertisements

Shoqata Mabarëkombëtare Shqiptare e Muhaxhirëve hap fotoekspozitë në Gjilan në 140 vjetorin e perndjekjes me dhune të popullit shqiptar nga trojet e tyre në Sanxhakun e Nishit

Loading...

SHOQATA SHQIPTARE E MUHAXHIREVE MBAREKOMBETAR si dhe dega e kesaj Shoqate ne Gjilan me 9 shkurt 2018 (e premte), ne ora 16:16 ne Gjimnazin “Zenel Hajdini” ne Gjilan e nen mbeshtetjen e Kryemninistrit te Kosoves z. Ramush Haradinaj, te MKRS, do te hap FOTOEKSPOZITEN ne 140 vjetorin e perndjekjes me dhune te popullit shqiptar nga trojet e tyre ne Sanxhakun e Nishit, nga xhandarmeria e ushtria serbo-ruse.

Ky gjenocid eshte me i madhi ne historine e popullit shqiptare, andaj Ju F T O J M E te merrni pjese ne hapje dhe ta vizitoni Ekspoziten deri me 20 shkurt 2018.
Ardhja Juaj deshmi e dhimbjes per 746 fshatra dhe mbi 300 mije shqiptare te kesaj treve te perndjekur, te dhunuar, te vrar te masakruar, te djegur nga pushtuesi çetnik e kanibalet serb….

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close